Om Intercoach
Om Intercoach 2020-11-18T23:57:51+02:00

Om Intercoach

Integritet, kvalitet og troværdighed. 

Intercoach leverer coaching samt konflikthåndtering til både virksomheder og private. Certificeret BusinessCoach og LifeCoach fra Manning Inspire samt 17 års bred erfaring fra Dansk Politi repræsenterer min solide viden og erfaring, som jeg omsætter til handlingsorienterede indsigter og resultater.

 

Psykisk arbejdsmiljø hos virksomheder i fokus

Procesorienteret personaletræning og coaching tilbydes til virksomheder, hvor medarbejdernes udfordringer findes i det psykiske arbejdsmiljø, og det menneskelige potentiale er på spil.

 

Forbedret kommunikation, samarbejde og ledelse gennem coaching skaber øget effektivitet og værdi for hele virksomheden.

 

Realisering af drømme og potentiale til privatpersoner

Reflekterende dialog kan jeg tilbyde dig som privatperson, så du kan realisere dine drømme og frigøre dit personlige potentiale.

 

Klar kommunikation kombineret med analytisk dømmekraft

Klar kommunikation kombineret med god analytisk dømmekraft er mit udgangspunkt i min coaching. Jeg anerkender de svære og dybe følelser og arbejder samtidig målrettet fremad mod løsningerne.

 

Baggrund, mission og vision

Intercoach er en coaching- og konsulentvirksomhed etableret i 2016, der arbejder med Business- og LifeCoaching samt konflikthåndtering.

 

Missionen er at flytte mennesker ved at udnytte mine menneskelige indsigter fra politiet kombineret med coachingværktøjer.

 

Visionen er at skabe en professionel coaching- og konsulentvirksomhed, der tilbyder en bred pallet af produkter primært henvendt til erhvervslivet. Via forbedret kommunikation, samarbejde og ledelse er det mit mål at øge effektiviteten og skabe værdi for hele organisationen.

 

Mennesket bag Intercoach

Privat er jeg gift og bor sammen med min hustru samt vores tre børn i et parcelhus i Vejle, hvor jeg også har mine rødder. Jeg er et passioneret menneske, som altid går til opgaverne med et stort nærvær og en god portion energi. Fysisk aktivitet er en del af mig, og jeg tror på, at det er med til at skabe et godt og sundt liv.

Billede af Valdemar Larsen