Ydelser
Ydelser 2016-12-23T09:41:41+02:00

Ydelser virksomhed

BusinessCoaching har som udgangspunkt, at lederen, medarbejderen eller teamet har de nødvendige faglige kompetencer, men er udfordret på vilkår og/eller personlige kompetencer.

 

Ledelsescoaching

Ledelsen er ofte udfordret af andre problemstillinger end medarbejderne, og i BusinessCoaching stiller jeg skarpt på disse udfordringer. Lederen har ikke altid mulighed for sparring i virksomheden, og her kan ledelsescoaching være en god løsning.

BusinessCoaching er koncentreret om at frigøre lederens fulde potentiale til at performe optimalt, og det kan foregå som 1-1 coaching eller teamcoaching.

 

Teamcoaching

Teamcoaching tilbydes til alle virksomheder, der ønsker at optimere teams som en del af virksomhedens optimering. Det kan gøres på flere måder aftales inden procesessens opstart.

Undervisning og coaching kombineres, så coachingprocessen foregår samtidig med at teamet får indsigt i tankegangen bag processen. Aktiv inddragelse af teamet øger motivationen og sikrer et højt afkast af processen.

 

Trivsel og psykisk arbejdsmiljø

Trivsel er nødvendig for virksomhedens drift og udvikling, og mennesker i balance performer bedst. Psykisk arbejdsmiljø er derfor lige så vigtig som det fysiske.

BusinessCoaching tager temperaturen og diagnosticerer hvad der skal til for at optimere effektiviteten.

 

Coaching eksternt efter aftale

Eksternt og nyt perspektiv på virksomhedskulturen er fordelen ved BusinessCoaching.

BusinessCoaching aftales og tilpasses virksomhedens behov. En opfølgning på processen anbefales for at gøre status og sikre en fortsat høj motivation.