Praktisk
Praktisk 2017-01-13T20:04:09+02:00

Hvordan foregår LifeCoaching?

LifeCoaching foregår enten personligt 1-1 eller 1-2 (par) via Skype eller via telefonen.

Mulighederne er:

  • Personligt på adressen Junker Stranges Vej 70, 7100 Vejle.
  • Skype eller telefon, hvor du ringer op.

Skype- og telefoncoaching er specielt anvendelige ved store geografiske afstande, eller hvis du er under tidspres. Jeg har ingen personlige præferencer.

 

Hvor lang tid tager det?

En session coaching tager typisk 1 time, dog kan den første session tage 1-1½ time.

 

Forberedelse til første session

Inden første session er det en god idé at tænke over, hvad du gerne vil arbejde med og hvad dit mål med coaching er. Hvis du er meget uafklaret, bruger vi sammen tid på at definere dit mål.

Målet skal være indenfor din kontrol og være noget, du gerne vil opnå eller drømmer om.

Dernæst skal du slappe af, gøre noget godt for dig selv og glæde dig til vores første session. Jeg garanterer, at den vil skabe værdi for dig.

 

Hvor mange gange?

Coaching er en proces over tid. Under sessionerne arbejder vi bl.a. med at afdække gamle mønstre og hæmmende overbevisninger, som er opbygget gennem lang tid.

Perioden mellem coachingsessionerne den vigtigste. Den egentlige proces sker, når du skal sætte handling bag ordene. Det betyder også, at én coachingsession er lig med ingen coaching. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der virker for dig. Vi justerer løbende strategien samtidig med, at vi opretholder momentum, motivation og kurs for at sikre, at du når godt i mål.