Ydelser
Ydelser 2017-01-13T19:56:52+02:00

Ydelser privat

LifeCoaching handler om det, der relaterer sig til dine personlige og private temaer eller mål. Jeg tilbyder generel coaching for alle og tilbyder desuden coaching for mænd og til singler af begge køn.

 

Coaching for mænd

Det siges, at kvinder taler, før de tænker, og at mænd tænker, før de taler. Resultatet af dette kan være, at kvinder drager større fordel af dialogværktøjer end mænd.

Derfor vil jeg gerne ”byde mændene indenfor”, så du som mand kan drage nytte af coaching som værktøj på vejen mod større selvindsigt og bedre interaktion med omgivelserne. Jeg garanterer, at du som mand, vil blive imødekommet af et maskulint modstykke i en afslappet og tillidsvækkende ånd.

Eksempler på teamer:

  • Jeg vil gerne blive bedre til at udtrykke mine følelser
  • Jeg vil gerne have mere selvindsigt og i højere grad forstår egne følelser
  • Jeg er blevet en tøffelhelt – jeg vil gerne være mere mand!

 

Single coaching

Der har aldrig været flere singler i Danmark, og tendensen ser ud til at være blivende. Individet prioriteres over fællesskabet og friheden over forpligtigelse.

Spørger du dig selv, hvorfor du er single og:

  • Ønsker du at finde den eneste ene?
  • Har så svært at finde kærligheden?
  • Drukner i profitorienterede datingsites og endeløse byture?

Single coaching hjælper dig med at flytte fokus fra partnersøgning til soulsearching. Vi sætter partnersøgningen lidt på pause og vender i stedet energien indad for at afdække kriterier, regler og egne indre værdier.

Scoregaranti findes ikke, men single coaching kan hjælpe dig med at komme kærligheden nærmere og forøge dine chancer for at finde den.